Calnegre Village (Ramonete)

123 HUIS IN SPANJE

Uitnodiging voor de exclusieve lancering van het project villa’s voor senioren.

 

Prijzen vanaf € 89.000,=

 

De doelstelling van het seniorendorp CALNEGRE VILLAGE is om het leven van onze gasten – onze bewoners - zo prettig mogelijk te laten verlopen en zo mogelijk te verbeteren. Wij doen dat met respect voor de eigenwaarde en autonomie: na de verhuizing naar de service villa´s vinden wij het erg belangrijk dat men zich thuis gaat voelen. Dat kan bijvoorbeeld door de bewoners in staat te stellen om persoonlijke bezittingen uit de oude woonsituatie toch om zich heen te hebben.

 

Wij geven veel aandacht aan het sociale samenzijn in ons centrum. Spelletjes, discussies, excursies, etc. zijn daarin activiteiten waarbij wij ernaar streven om een situatie te creëren waarin iedere bewoner kan meedoen, zonder zich daarin beperkt te hoeven voelen.

 

Om het herstel, na ziekte of bijv. een operatie, te bevorderen organiseren wij veel lichamelijke activiteiten. Daarmee beogen wij de eigen vaardigheden en mogelijkheden te vergroten. En dat alles is bedoeld om het verblijf in ons centrum te veraangenamen en / of uw herstel tot stand te brengen.

 

Er zijn villa’s met 1 en met 2 slaapkamers. Prijzen vanaf 89.000 € exclusief bijkomende kosten.

 

We worden allemaal ouder, de gemiddelde leeftijden blijven stijgen en we zullen op een bepaald moment moeten zorgen voor onze toekomst. Zou het niet geweldig zijn als je in de zon zou kunnen genieten van de oude dag en daarbij gebruik zou kunnen maken van diverse diensten binnen een , geweldig eco-vriendelijk seniorencomplex.

 

We willen je laten kennismaken met een nieuwe manier om van een welverdiende pensioen te genieten. Ons project voor ouderen en pensioengerechtigden wordt voor mensen van 55 jaar en ouder aangeboden. Daarbij kan men nog steeds op een onafhankelijke manier leven, maar ook deelnemen aan diverse (sportieve) bijeenkomsten en gezellige uitjes. Ons hele project is ontworpen om onze klanten onafhankelijkheid en de intimiteit aan te bieden, waarbij zij hun eigen bungalow bezitten en genieten van de zorg en diensten die hun leeftijd vereist.

 

De locatie van ons unieke project ligt aan de Middellandse Zeekust, het gebied dat bekend staat als Costa Cálida (warme kust) in de provincie Murcia. Ramonete is een klein, typisch Spaans dorp dat midden tussen de bergen en dicht bij de zee ligt en met 320 zonnedagen en een vegetatief cultureel land heel veel rust en ruimte te bieden heeft

 

Dit is een exclusief en luxueus villacomplex. In elk van onze twee-onder-een-kap en vrijstaande bungalows is een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige apparatuur , verwarming en airconditioning, zonnepanelen zijn eveneens geïnstalleerd.

 

De vaste maandelijkse servicekosten omvatten, abonnement op een noodknop met gps tracking, medische zorg (waarbij de eigenaar één uur per dag recht heeft op een arts, een fysiotherapeut en een verpleegster en wekelijkse een maatschappelijk werker), ook ter plaatse is er een, in de winter, verwarmd zwembad, jeu de boules baan, bibliotheek , restaurant, cafetaria, kapper, schoonheidsspecialiste en andere diensten.

 

De bungalows worden jaarlijks schoongemaakt. Er is 24 uur per dag personeel beschikbaar voor diverse klussen. Buiten de reeds genoemde services hebben we speciale afspraken en kortingen afgesproken met verschillende bedrijven; zoals bijvoorbeeld het golfresort Lorca.

 

Op de locatie treffen jullie o.a. aan:

Overdekbaar en verwarmbaar zwembad, kapper met schoonheidsspecialiste, bibliotheek, petanque, pilates en yoga, agua gym, restaurant, workshop met betrekking tot honingproducten etc.

 

Dit is een uniek en fantastische kans om betaalbaar een ​​stressvrij leven voor de oude dag te hebben en daarbij ook nog te genieten van zon, zee, strand en een persoonlijke dienstverlening in een regio met volop zon, natuur en rust.

 

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als bewoners van dit unieke en luxe project.


WIJ HETEN U VAN HARTE WELKOM!

HEEFT U VRAGEN OF WENSEN NEEM DAN CONTACT MET ONS OP 


AH RENTALSERVICE & PROPERTIES

(Member of Touristic Office: VV.MU.108)


Commercieel centrum Camposol - Sector B (Mazarron – Murcia)

TEL: 00.34.603.253.295

TEL: 00.31.655.182.777

E-mail: sales@ahrentalservice.com

Waarmee kunnen wij u helpen?


Maak gebruik van onderstaand contactformulier!

 
 
 
 

Follow Us